"Liv är rörelse, rörelse är liv..."

Jag har hjälpt många människor till hälsosammare och bättre livskvalitet i över 25 år, genom massageterapi, yoga, rörelseprogram/löpning, coachning och kostråd (Holistik). Vi behöver förhålla oss till vissa saker på ett naturligt sätt, så som vår andning, vatten intag, kosten (energi/näring), rörelseträning och vila på ett harmoniskt och balanserat sätt. När jag börjar uppmärksamma, och medvetandegöra alla dessa aspekter av mitt liv, skapar jag utrymme till minskad stress på alla plan, då ger jag min kropp, sinnet och själen utrymme till förändring...

"...keep on running..."

Alla kan förändras, det handlar om hur stor viljan och ditt engagemang är för att skapa förändring i ditt liv. Du bestämmer själv. Jag coachar dej som har bestämt dej  att förändras genom att börja medvetandegöra ditt sätt att tänka, hur du vill leva, träna och äta, som är rätt för just dej. Välkommen. 


Thomas Dahlgren, Diplomerad massageterapeut, Certifierad massör, Diplomerad PT S.A.F.E, Diplomerad Livscoach, öronakupunktör Yinyogalärare, Ultralöpare & Frisklevnadskonsult. 

© 2021 Thomas Dahlgren Frisklevnadskonsult
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång